Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ

Προς
τους φορείς και τους κατοίκους
Δήμου Υμηττού

Αγαπητοί συμπολίτες

        Καθημερινά όλοι μας γινόμαστε δέκτες δημοσιευμάτων φημών και δήθεν έγκυρων πληροφοριών ότι ο Δήμος μας , ένας ιστορικός Δήμος με πλούσιο παρελθόν, σημαντικό παρόν και ευοίωνο μέλλον, συμπεριλαμβάνεται  στους υπό κατάργηση Δήμους που θα συνενωθούν  με την κατάθεση και ψήφιση του Νομοσχεδίου Καποδίστριας Νούμερο 2.
        Η Φημολογία συνδυαζόμενη με την δημιουργία Ειδικής Επιτροπής στο ΥΠΕΣ για την μελέτη και κατάθεση προτάσεων  και με το διάλογο που ήδη ξεκινάειστα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , δημιουργούν και στην Δημοτική Αρχή αλλά και στους κατοίκους του Υμηττού δικαιολογημένη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της τύχης του Υμηττού μας.
        Η κατάθεση οποιασδήποτε πρότασης στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προωθούμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση της χώρας και την αλλαγή στις διοικητικές δομές των Ο.Τ.Α. πιστεύουμε ότι δεν είναι απλά υπόθεση της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου αλλα σε τελευταία ανάλυση υπόθεση της τοπικής κοινωνίας.
        Σας καλούμε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 σε σύσκεψη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, για ανταλλαγή απόψεων για το θέμα που θα απασχολήσει τις τοπικές κοινωνίες στο αμέσως επόμενο διάστημα.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                               

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΟΥΠΑΣ                          

1 σχόλιο:

  1. Aγαπητοί Δημότες Υμηττού, προσεχώς Δημότες του Πουθενά.

    Ο κος.........εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μεν, υμηττιώτης δε θα ψηφίσει στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ την προηγούμενη ημέρα από αυτή της Δημόσιας Διαβούλευσης:
    1. Οκ δεν είναι υποχρεωμένος να ακούσει τους υμηττιώτες
    2. Σίγουρα όμως είναι υποχρεωμένος να μην τους κοροιδεύει προσκαλώντας τους σε δημόσια Διαβούλευση την επόμενη ημέρα

    Δημότισα Υμηττού προσεχώς του Πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή